Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Alternativt Nobelpris

1 maj, 2013
Universitetsläraren

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Googles grundare Sergey Brin har tillsammans med den ryska investeraren Yuri Milner – som var en av de tidiga investerarna i Facebook – skapat ett eget Nobelpris som de kallar för The Breakthrough Price. Priset delades för första gången ut i februari, då elva forskare fick motta tre miljoner dollar vardera, skriver Veckans Affärer.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023