Om Universitetsläraren

Universitetsläraren är medlemstidning för Sveriges universitetslärare och forskare, SULF. Papperstidningen kommer med åtta nummer om året och SULF:s medlemmar får tidningen som medlemsförmån. Tidningen är det ledande organet för den högskolepolitiska diskussionen i Sverige, tillika ett viktigt annonsorgan inom högskoleområdet.

Här på webben har vi en snabbare nyhetsrapportering och vi skickar också ett nyhetsbrev varannan vecka till SULF-medlemmar och prenumeranter (se länk till höger). Webben uppdateras vanligtvis på vardagar med ett längre uppehåll under sommaren samt vid större helger.

Det går också bra att annonsera på webben och i nyhetsbrevet.

Att prenumerera på papperstidningen kostar 625 kronor per år  (inkl moms). Skriv till universitetslararen@sulf.se.

Tidningen är medlem av föreningen Sveriges Tidskrifter.
TS-kontrollerad upplaga: 20 700 ex. 2015

Följ oss gärna på Twitter @univlararen