Om Universitetsläraren

Universitetsläraren är journalistiskt fristående medlemstidning för Sveriges universitetslärare och forskare, SULF. Papperstidningen kommer med åtta nummer om året och SULF:s medlemmar får tidningen som medlemsförmån. Är du inte medlem i SULF? Klicka här för att bli medlem. Tidningen innehåller nyheter och reportage om högskola och forskning samt är det ledande organet för den högskole- och forskningspolitiska diskussionen i Sverige, tillika ett viktigt annonsorgan inom högskoleområdet.

Här på webben har vi en snabbare nyhetsrapportering och vi skickar också ett nyhetsbrev varannan vecka till SULF-medlemmar och prenumeranter. Webben uppdateras vanligtvis på vardagar med ett längre uppehåll under sommaren samt vid större helger.

Det går också bra att annonsera på webben och i nyhetsbrevet.

Att prenumerera på papperstidningen kostar 700 kronor per år (inkl moms). Skriv till prenumeration@sulf.se.

Tidningen är medlem av föreningen Sveriges Tidskrifter.
TS-kontrollerad upplaga: 21 400 ex. (juni, 2020)

Följ oss gärna på Twitter @univlararen