Bevakar högskolan
Bevakar högskolan
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Debatt: Högskolestipendier på rätt väg

16 december, 2011
Universitetsläraren

Det är bra att regeringen nu stärker utomeuropeiska studenters möjlighet att läsa i Sverige med stipendiestöd. Nu gäller det att gå vidare på den inslagna vägen och stärka svenska högskolors möjligheter att spela en viktig roll för kunskapsutveckling där denna bäst behövs.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 4, 2023