Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Orealistiskt att lärare ska bedriva egen forskning

SULF:s krav att alla forskarutbildade universitetslärare också ska få bedriva egen forskning är orealistiskt och kommer långt ner på prioriteringslistan. Det hävdade statssekreterare Peter Honeth bestämt under en SULF-debatt i Almedalen inför nästa års forskningsproposition.

1 december, 2011
Universitetsläraren

TROTS KONKURRENS från 380 andra arrangemang bara denna dag under den årliga politikerveckan i Visby, fylldes stora salen i högskolans kårhus med en publik som ville lyssna på panelsamtalet inför 2012 års forskningspolitiska proposition.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023