Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Orealistiskt att lärare ska bedriva egen forskning

SULF:s krav att alla forskarutbildade universitetslärare också ska få bedriva egen forskning är orealistiskt och kommer långt ner på prioriteringslistan. Det hävdade statssekreterare Peter Honeth bestämt under en SULF-debatt i Almedalen inför nästa års forskningsproposition.

1 december, 2011
Universitetsläraren

TROTS KONKURRENS från 380 andra arrangemang bara denna dag under den årliga politikerveckan i Visby, fylldes stora salen i högskolans kårhus med en publik som ville lyssna på panelsamtalet inför 2012 års forskningspolitiska proposition.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 3, 2024
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023