Bevakar högskolan
Bevakar högskolan
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Ny på SULF

1 september, 2007
Universitetsläraren

Pia Magnusson vikarierar för ombudsman Camilla Brown från 1 maj till och med 30 april 2008. Hon kommer närmast från regeringskansliet, där hon de senaste två åren varit politiskt sakkunnig hos före detta socialminister Berit Andnor (s). Pia Magnusson är jurist från Uppsala universitet, men har också läst statskunskap vid Örebro universitet och enstaka kurser i företagsjuridik vid Stockholms universitet. Till hennes bakgrund hör även en tid som ombudsman vid Jusek, där hon bland annat hade ansvar för förbundets högskolesektion.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Evelina Edfors

Evelina Edfors-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 4, 2023