Bevakar högskolan
Bevakar högskolan
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Notiser

1 januari, 2012
Universitetsläraren

Arbetsgivarverket får ny generaldirektör ARBETSGIVARVERKETS styrelse har utsett Ulf Bengtsson till ny generaldirektör. Han arbetar idag som generaldirektör i Försvarsmakten. Åren 2003–2008 var han budgetchef på Finansdepartementet. Han har också arbetat på Riksrevisionsverket och är licentiat i statskunskap vid Göteborgs universitet. Ulf Bengtsson, ny generaldirektör för Arbetsgivarverket. Ulf Bengtsson tillträder 1 mars 2012 och efterträder nuvarande generaldirektör Göran Ekström som gick i pension vid årsskiftet, skriver Arbetsgivarverket i ett pressmeddelande.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023