Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Notiser

1 januari, 2012
Universitetsläraren

Arbetsgivarverket får ny generaldirektör ARBETSGIVARVERKETS styrelse har utsett Ulf Bengtsson till ny generaldirektör. Han arbetar idag som generaldirektör i Försvarsmakten. Åren 2003–2008 var han budgetchef på Finansdepartementet. Han har också arbetat på Riksrevisionsverket och är licentiat i statskunskap vid Göteborgs universitet. Ulf Bengtsson, ny generaldirektör för Arbetsgivarverket. Ulf Bengtsson tillträder 1 mars 2012 och efterträder nuvarande generaldirektör Göran Ekström som gick i pension vid årsskiftet, skriver Arbetsgivarverket i ett pressmeddelande.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023