Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Gunnar Wetterberg lämnar Saco

1 maj, 2013
Universitetsläraren

Sacos samhällspolitiske chef Gunnar Wetterberg lämnar sin tjänst på egen begäran. – Gunnar Wetterberg är en av Sveriges skarpaste hjärnor och det är givetvis en stor förlust för hela organisationen att han nu väljer att lämna oss, säger Göran Arrius, ordförande för Saco. Gunnar Wetterberg tillträdde sin tjänst 1999 och kommer att jobba kvar på Saco året ut, rapporterar Saco i ett pressmeddelande.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Oskar MacGregor

kronikapuff-oskar

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 3, 2024
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023