Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Insänt med svar nummer 13-07

13 december, 2007
Universitetsläraren

Jag tror att Inge-Bert Täljedal pekar på ett väsentligt problem när han tar upp frågan om vetenskapliga arbeten som publiceras på nätet (Universitetsläraren 10/11-07). Den gamla och i sig grundläggande och sympatiska principen om den ”vetenskapliga kommunismen” kommer i nytt ljus … Men jag tror också han missar en hel del minst sagt besvärliga frågor. Det vore intressant att höra en mer detaljerad juridisk diskussion om bland annat följande:

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023