Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Insänt med svar nummer 13-07

13 december, 2007
Universitetsläraren

Jag tror att Inge-Bert Täljedal pekar på ett väsentligt problem när han tar upp frågan om vetenskapliga arbeten som publiceras på nätet (Universitetsläraren 10/11-07). Den gamla och i sig grundläggande och sympatiska principen om den ”vetenskapliga kommunismen” kommer i nytt ljus … Men jag tror också han missar en hel del minst sagt besvärliga frågor. Det vore intressant att höra en mer detaljerad juridisk diskussion om bland annat följande:

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 3, 2024
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023