Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

SULF lanserar ny webbsida

1 juni, 2004
Universitetsläraren

I månadsskiftet mars/april lanserade SULF sin nya webbplats. Nyheter är till exempel en sökfunktion för hela webbplatsen, ”tipsa en vän-funktion” och publicering av platsannonser för tidningen Universitetsläraren.
Den nya sidan kommer att ge möjlighet till diskussionsforum och chatt, dessutom kommer mottagare att kunna prenumerera på nyhetsbrev via mail. En speciell sida för förtroendemän kommer att finnas samt egna individuella inlogg-ningsuppgifter för alla medlemmar.
Målsättningen är att webbplatsen skall bidra till en bättre medlemskommunika-tion och utökad service till medlemmar och lokala förtroendemän.
Genom en tydlig översikt av innehållet och en sammanhållen struktur med datum- och tidsstyrd publicering av information kommer webbplatsen att blir enklare att navigera och att administrera. Den nya hemsidan får också en design och layout som överensstämmer med förbundets grafiska profil i övrigt.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023