Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Skyddsombud i akademisk miljö lika viktiga som på andra arbetsplatser

Skyddsombud är lika nödvändiga i akademisk miljö som på andra arbetsplatser. Och på många lärosäten spelar skyddsombuden stor roll för att få en bra arbetsmiljö. För att stödja det arbetet har Saco nyligen lanserat broschyren Vara skyddsombud.

16 december, 2011
Universitetsläraren

BROSCHYREN GER EN övergripande beskrivning av arbetsmiljölagstiftningen med fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetet. Den går också igenom skyddsombudets roll, befogenheter och rättigheter. Skriften är tänkt att vara stöd och vägledning i det lokala arbetsmiljöarbetet.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023