Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Ledare nummer 16-07

16 december, 2007
Universitetsläraren

På första sidan av Times Higher Education Supplement stod nyligen att läsa att Bradford University beslutat slopa alla ”teaching only contracts” från och med innevarande läsår (THES 21 September 2007). Universitetet som var ett av de första i Storbritannien att införa läraranställningar utan utrymme för forskning har nu beslutat att alla lärare i varierande omfattning också ska vara aktiva som forskare – för kvalitetens skull.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 3, 2024
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023