Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Ledare nummer 14-07

14 december, 2007
Universitetsläraren

När detta trycks har budgetpropositionen presenterats, men det finns inget skäl att tro att den innehåller annat än det som redan nu meddelats. Tyvärr är det inga genuint goda nyheter. När det gäller forskning hänvisar man till en kommande forskningsproposition. För en svältande är det möjligen bra att tro att det finns hopp om mat i nästa vecka, men det lindrar vare sig plågan eller vetskapen om att man kanske har hunnit svälta ihjäl innan dess.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

MarieLouise Samuelsson

MarieLouise Samuelsson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023