Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Notiser

30 november, 2007
Universitetsläraren

Samarbetet fortsätter efter 2010 Samarbetet i Bolognaprocessen ska fortsätta även efter 2010 beslöt medlemsländerna vid sitt möte London i mitten av maj, enligt kommunikén från mötet. De numera 46 medlemsländerna träffas vartannat år och olika arbetsgrupper är verksamma i mellanperioden. Nästa möte blir i april 2009 i Leuven i Belgien, i närheten av Bryssel. Målet, som formulerades vid ett möte i Bologna år 1999 av de då 29 medlemsländerna, har hela tiden varit att till år 2010 ha skapat det gemensamma utbildningsområdet EHEA, The European Higher Education Area. Till mötet i Leuven ska fler analyser och detaljerade rapporter utarbetas, särskilt om rörlighet och den sociala dimensionen. Se vidare i länken: www.dfes.gov.uk/bologna/uploads/documents/LC18May07.pdf

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023
Nummer 4, 2023