Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Bevakar högskolan
Sök
Stäng denna sökruta.
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut. Vi ber om överseende med detta.

Många frågor om postdoc i Uppsala

20 december, 2005
Universitetsläraren

ETT 40-TAL YNGRE forskare och doktorander kom till SULF:s möte på Uppsala universitet för att få svar på frågor och funderingar kring postdoc. Paula Norlin från Vetenskapsrådet berättade om ansökningar och bidrag, Sinikka Hietanen från Försäkringskassan förklarade vad en postdoc kan förvänta sig när det gäller det sociala skyddsnätet, Robert Andersson, ombudsman på SULF, gav förbundets syn på postdoc och Olaf Svenningsen, forskningssekreterare vid Uppsala universitet, gav tips på hur man söker resurser för att finansiera sin tillvaro som postdoc.

Universitetsläraren
Universitetsläraren utformas enligt journalistiska principer och följer mediebranschens publicitets- och yrkesetiska regler. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, fackförbundet SULF.
Ämnen i artikeln:
Dela:
Debatt och krönikor

Per-Olof Eliasson

Per-Olof Eliasson-kronika

Skicka din debattartikel till redaktionen@universitetslararen.se

Senaste numret
Tidningsarkiv
Nummer 2, 2024
Nummer 1, 2024
Nummer 6, 2023
Nummer 5, 2023